Upptäck våra

Vr-upplevelser

Våra VR-spel

Visa vår populära och aktuella spellista

VR-escaperooms

Klara du av att bli EscapeMaster på Reality Park?

Vad är VR?

Virtual Reality (VR) är en teknik som skapar en immersiv upplevelse genom att simulera en helt digital värld eller ett virtuellt rum. Detta görs genom att använda speciella headset som innehåller skärmar och sensorer som spårar rörelserna hos användaren. På så sätt kan användaren interagera med den virtuella världen som om den vore verklig. VR används idag inom många områden, inklusive underhållning, utbildning och medicinsk forskning. I Reality Park kan besökare uppleva spännande och realistiska VR-upplevelser som tar dem till nya platser och världar.

inzoomad konferenslokal

Modern VR-teknik på Reality Park

Vi vet att för att kunna erbjuda den bästa upplevelsen behöver vi har den bästa tekniken!

På Reality Park använder vi den senaste VR-tekniken med headset från HTC (Vive), VALVE (Index) eller Pimax. Våra stationer drivs individuellt med Intel i7-processorer för bästa prestanda, en hela terabyte m2 solid-state-diskutrymme för bästa möjliga spelladdningsmöjligheter, och en grafikprocessorenhet designad för att göra din upplevelse så verklighetstrogen och levande som möjligt. Hos oss upplevs en verklighet du aldrig kunnat se tidigare genom att utforska spännande världar och platser med högkvalitativ grafik och en realistisk känsla. Med sladdar som ansluts till en kraftfull dator och basstationer som läser av din rörelse, garanterar vi en oförglömlig upplevelse för alla åldrar. Kom och upptäck en ny verklighet på Reality Park!

Reality Park och VR är framtiden, här och nu!

Framtidens verklighet kommer i tre olika former, nämligen: virtuell (VR), förstärkt (AR) och blandad verklighet (MR). Alla tre kallas gemensamt för utökad verklighet (XR). Hos oss har du en partner som förstår utvecklingen, dess enorma potential, ett kreativt team och med massor av idéer om hur du ska kunna implementera allt detta på bästa sätt i din dagliga verksamhet som tar dig in i framtiden, långt före konkurrenterna.

Låter detta spännande? Kontakta oss för ett mer initierat samtal kring din verksamhet!

inzoomad konferenslokal

Vad erbjuder vi:

 

Boka upp till 8st VR-maskiner

Speltid: 30-120 min

Singel & Multiplayer

ETT URVAL AV VÅRA VR spel

ARIZONA SUNSHINE

Med många nya funktioner är ”Arizona Sunshine” överlägset sina konkurrenter på den redan överfulla genren ”VR-skjutspel” som finns ute på marknaden just nu.

Även om det erbjuder en utökad räckvidd jämfört med konkurrenterna, är AriVi kan garantera att en tur i Arizona Sunshine är allt annat än avslappnad. Skjutspelet erbjuder en utökad räckvidd jämfört med konkurrenterna. Istället för att hoppa mellan områden går du emellan dem. Under spelets gång får du några pauser, vilket ger korta tillfällen att stanna och dofta på de virtuella rosorna, men du måste också rensa ut zombies längs vägen. Se det som en träning eller som förberedelse inför nästa stora möte. Spelets hastighet och co-op and all – påminner om ett långsammare Left 4 Dead.

RICHIE’S PLANK EXPERIENCE

Richies Plank Experience är designat för att framkalla starkast möjliga känsla på kortast möjliga tid. Underhåll dina vänner och familj under en promenad på den 80 våningar höga plankan – vi lovar att dina knän kommer att skaka och handflatorna svettas.

För de än mer våghalsiga, kommer nu mardrömsläget, skywriting eller flygning i de tre hjälteakademi-uppdragen.

Om du förväntar dig ett 2 timmars spel för dig själv, är detta förmodligen inte rätt för dig, köp inte det här spelet! Men om du planerar att underhålla dina vänner och familj är detta något för dig. Gör spelet mer verkligt genom att lägga till en riktig planka. Använd världens första system för att klona verkliga objekt i VR-världen.

SKYFRONT VR

Detta spel bygger på arvet från klassiska PC-arena-shooters. Skyfront VR är inställt på att driva genren framåt till VR-området som är det första i sitt slag.

Det finns ett stort hinder för många människor när det kommer till VR. Allt från illamående, yrsel, åksjuka, you name it.

Skyfront VR vill tackla hindret som åksjuka utgör för många blivande VR-spelare – särskilt i FPS-utrymmet – Skyfront VR har en unik rörelsemekanik som hjälper till att centrera spelare och ge dem en mer bekväm spelupplevelse. Vilket är ett trevligt perspektiv för dem som har velat spela VR, men inte kunnat det på grund av just illamående.