Dart – Kasta pil på Reality Park

Upplev spänningen och precisionen i vårt exklusiva dartområde, på Reality Park våning 3 som vi döpt till Reality Games. Vi har nyligen installerat två professionella Blade 6-darttavlor, som är placerade i exakt rätt tävlingshöjd för en optimal spelupplevelse. När du kastar pilarna kommer du att uppleva den perfekta bounce-känslan vid varje träff.

Pris ord tid: 125:-/h
Pris After Work: (ons-fre 17-19): 80kr
Pris medlem: 65:-/h

För att göra dartspelandet ännu smidigare och mer engagerande kommer vi inom kort utrustat varje tavla med en iPad. Här kommer du enkelt kunna hålla koll på poängen och använda olika tävlingsformer som Cricket, 501, Round the Clock, Cut Throat och Tactics – de fem vanligaste spelformerna inom dart.

Dart ingår även som en del av vår populära förening, Klubb V3. Här samlas entusiaster för att utmana varandra, utveckla sina färdigheter och njuta av den unika gemenskapen som dart skapar.

Våra darttavlor är tillgängligt för bokning av privata spelstunder eller för att skapa en unik upplevelse i samband med ett evenemang. Oavsett om det är en födelsedagsfest, företagsaktivitet eller en svensexa, kan vi skapa en minnesvärd och underhållande upplevelse för dig och dina gäster.

Utmana dina vänner på ett parti dart idag!

Är ni en förening som söker lokal?