Utforska vårt mysiga Dartområde och Shuffleboard på Reality Park

Upplev spänningen och precisionen i vårt exklusiva Dartområde, på Reality Park våning 3 som vi döpt till Reality Games. Vi har nyligen installerat två professionella Blade 6-darttavlor, som är placerade i exakt rätt tävlingshöjd för en optimal spelupplevelse. När du kastar pilarna kommer du att uppleva den perfekta bounce-känslan vid varje träff.

Pris ord tid: 125:-/h
Pris After Work: (ons-fre 17-19): 80kr
Pris medlem: 65:-/h

För att göra dartspelandet ännu smidigare och mer engagerande kommer vi inom kort utrustat varje tavla med en iPad. Här kommer du enkelt kunna hålla koll på poängen och använda olika tävlingsformer som Cricket, 501, Round the Clock, Cut Throat och Tactics – de fem vanligaste spelformerna inom dart.

Dart ingår även som en del av vår populära förening, Klubb V3. Här samlas entusiaster för att utmana varandra, utveckla sina färdigheter och njuta av den unika gemenskapen som dart skapar.

På Reality Games våningen erbjuder vi inte bara en fantastisk dartupplevelse, utan här hittar du också vår imponerande 18-fots Brunswick Shuffleboard. Med en längd som uppfyller tävlingsstandard, ger detta shuffleboard en ultimat spelkänsla. Shuffleboard är en underhållande och social aktivitet där spelarna använder långa klubbor för att skjuta sina puckar mot poängmarkerade zoner längs bordet. Det är en sport som kombinerar precision, strategi och gemenskap.

Våra darttavlor samt Shuffleboardet är också tillgängligt för bokning av privata spelstunder eller för att skapa en unik upplevelse i samband med ett evenemang. Oavsett om det är en födelsedagsfest, företagsaktivitet eller en svensexa, kan vi skapa en minnesvärd och underhållande upplevelse för dig och dina gäster.

Kom och utforska vår exklusiva Dartområde och njut av det spännande dartspelet samt det fängslande shuffleboardet. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren spelare, kommer du att bli imponerad av våra faciliteter och den levande atmosfären. Reality Park är platsen där du kan uppleva spelglädjen och samtidigt skapa minnen tillsammans med vänner och likasinnade.

Välkommen till Reality Park, där spännande spelupplevelser väntar dig o dina vänner!

Är ni en förening som söker lokal?