Reality Park – Den Perfekta Arenan för Ert Företagsevent

Kontakta oss på Reality Park när ni planerar ert nästa företagsevent. Vi kommer skapa en atmosfär av framgång och samarbete medan ni njuter av en minnesvärd kväll i en exklusiv och professionell miljö. Reality Park är platsen där företagsevenemang blir legendariska.

Ring oss på 0433-14 000
Eller skicka ett mail till info@realitypark.net

Varför Reality Park för ert företagsevent?

Modern Atmosfär: Upptäck moderna lokaler designade för att imponera. Vår eventlokal där dans och bar finns erbjuds inte bara generösa utrymmen utan har också inbyggda belysningar i väggar och tak för att skapa den perfekta stämningen, särskilt under dans eller ceremonier.

Interaktiv Underhållning: Förhöj företagsfesten med Reality Games, inkluderat biljard, dart, air-hockey och shuffleboard. Skapa en avslappnad och samtidigt engagerande atmosfär för era kunder och leverantörer att njuta av.

Matmöjligheter: För de tillfällen då maten är central, samarbetar vi med flera cateringalternativ för att skräddarsy en kulinarisk upplevelse som passar ert tema och era önskemål. Vår mindre köksanläggning är lämplig för enklare tilltugg och rätter samt bålförberedelser mm.

 

Professionellt Ljudsystem och Mikrofon: Varje tal, presentation eller toast blir kraftfullt med vårt integrerade ljudsystem och tillhörande mikrofon. Ge era talare och toastmasters verktygen de behöver för att leverera minnesvärda ögonblick.

Flexibla Möbleringsalternativ: Våra eventlokaler är komplett möblerad, men om ni har särskilda önskemål eller arrangemang kan vi anpassa lokalens layout för att passa era behov.

Fullständig Service: Från städning efter evenemanget till att vi tar hand om varje detalj under ert event så att ni kan fokusera på att skapa starka band och positiva minnen.

Skapa minnesvärda stunder för ert företag med en exklusiv företagsevent på Reality Park. Med två våningar på vardera ca. 300 kvadratmete och dessutom en stor innegård på 600kvm är Reality Park det ultimata valet för företagsevenemang där elegans, underhållning och professionell atmosfär står i fokus.

Företagsabonnemang - Nervkittlande upplevelser för era affärspartners

För att skapa starka och minnesvärda affärsrelationer som varar över tid, erbjuder vi exklusiva Företagsabonnemang i olika nivåer. Med dessa abonnemang kan ni ge era affärspartners något extra att minnas vid sina besök hos er och samtidigt stärka er roll som en pålitlig och attraktiv samarbetspartner. Genom att tillgängliggöra vår fantastiska anläggning, inklusive biljard, Shuffleboard och Reality Games, skapar ni en positiv och minnesvärd upplevelse både för era affärspartners och för orten Markaryd som helhet. Med våra högre nivåer får ni även förmåner som gynnar både ert företag och era anställda, vilket skapar en stark grund för framtida framgång. Teckna ett Företagsabonnemang idag och investera i starka affärsrelationer, engagerade anställda och en lysande framtid för Markaryd.