VR Escaperoom

Reality Park är stolta över att samarbeta med en leverantör som specialiserat sig på VR Escaperoom. Detta är kvalitetsrum utöver vad vanliga VR-Centers normalt erbjuder. Upplev spänningen och utmaningen med att klura ut ledtrådar, lösa pussel och övervinna hinder – i en virtuell verklighet. Kom och upplev spänningen med över 10st olika Escaperoom-miljöer och se om du kan bli EscapeMaster på Reality Park!

Ett axplock av våra EscapeRoom

På Reality Park kan du välja bland ett brett utbud av rum i olika svårighetsgrader, från lätt till svår, och för 2-6 personer. Oavsett om du är en erfaren Escaperoom-spelare eller nybörjare, har vi något för dig! Nedan är bara ett fåtal av alla våra rum och samtliga är perfekta för alla som vill uppleva spänning och äventyr utan att behöva röra sig för mycket, vilket gör det till en perfekt aktivitet även för personer som lätt blir åksjuka. Kom och upplev våra spännande VR Escaperoom-rum idag!

Signal Lost

Rädda jorden genom att återställa forskningsstationen Asgard. Du är en ingenjörsrobot som ska avslöja mysteriet och förhindra katastrofen!

60 min  |  1-6 pers  |  Mellan

 

Mission Sigma

Avstyr en kärnvapenattack genom att infiltrera det fallfärdiga höghuset och tar er upp till taket genom att undvika fällor och lösa intrikata pussel i grupp! Hinner ni stoppa katastrofen?

60 min  |  2-6  |  Lätt

 

Sanctum

Utforska H.P. Lovecrafts mörka värld. Rädda din vän från en antik kult i ett övergivet kloster, avslöja mystiska krafter och lösa antika gåtor.

60 min  |  2-6  |  Svår

 

Cyberpunk

I det 22:a århundradet, där samhället kollapsat, är du en cyborg med specialfärdigheter. Stjäl värdefull data från rivaliserande företags arkiv.

60 min  |  2-6  |  Svår

 

House of Fear

Upplev nattens rädsla i en övergiven stuga. Försök fly från fångenskap när mörkret avslöjar hemligheter och skrämmer livet ur dig.

60 min  |  1-4  |  Lätt

 

Vad är ett VR Escaperoom

Vad är egentligen ett Escaperoom i VR? När vi välkomnar nya besökare frågar vi gärna om de har erfarenhet av escape games, eller escaperooms. Vissa har, vissa har ingen aning.

Kort sagt, ett escape room är följande;
Tanken är att lösa gåtor och ledtrådar och alla möjliga kluriga knep som leder en till nästa ledtråd, som leder till nästa och nästa och nästa osv, tills du når nyckeln och kommer ut ur rummet.

Vi på Reality Park kan nu bjuda på denna otroligt härliga I-figured-out!-känsla som den här typen av spel ger. Spela med en eller flera vänner. Detta är också en utmärkt Teambuilding-aktivitet för upp till 6 åt gången, och vi uppmuntrar verkligen företag att boka detta evenemang.

Escape First

The experiment

TRÅDLÖS VR-UPPLEVELSE

I parken blir du ensam i rummet “Studio 3”
Där har vi riggat upp till 6 st trådlösa(!) VR-headset.
Detta gör upplevelsen i Escape room ännu mer verklig.

Du behöver inte oroa dig för att ”gå in i varandra” eller väggen.
När du kommer för nära en vän eller väggen dyker det upp i ditt headset.

Det finns Escaperoom för många olika typer. Läskigt, sött, valet är ditt.

Det finns också olika svårighetsgrader. Beroende på svårighetsgrad krävs olika lång tid. Vi har från 60min till 120min.

Undvik att skada dig själv och andra genom att försöka komma ihåg att det är en ”VR”-värld du befinner dig i. Skulle du bli rädd eller känna dig instängd, ta bara av dig headsetet och lämna rummet. Fördelen med vårt Escaperoom är att det faktiskt inte finns några fysiskt låsta dörrar!

THE EXPERIMENTETS STORYLINE

EXPERIMENTETS STORYLINE

När du besöker en välkänd läkare märker du att något är fel på hans kontor. Innan du inser vad som händer drogar han dig och du somnar. När du vaknar sitter du på en stol i det bakre rummet, låst och oförmögen att ta dig ut ur byggnaden. Du kan säga att läkaren kör någon form av experiment på djur och människor och du är hans nästa ämne! Kan du ta reda på vad som pågår och fly innan det är för sent?

TALES OF ESCAPE – STORYLINE

1964 stängdes den svarta stengruvan i Yokon på grund av ett jordskred, människor och guld gick förlorade för alltid inuti den. Legenden säger att gruvarbetarna som är fångade inuti skyddar guldet sedan dess som ”levande-döda”. Många har försökt hämta guldet, men ingen har lyckats. Efter många försök lyckas du hitta en gammal korridor som går ner i gruvans djup, men ett jordskred fångade dig där inne. Ditt enda hopp är att få den gamla hissen att fungera, hitta ett sätt att komma ut snabbt eftersom syre börjar ta slut

Minimal åksjuka

Funderar på att ta itu med hindret som åksjuka utgör för många blivande VR-spelare – det här är särskilt bra att testa – Escaperoom i VR är var och ens takt, som hjälper spelare och ger dem en bekvämare spelupplevelse. Vilket är ett trevligt perspektiv för dem som har velat spela VR, men inte kunde på grund av illamående.

FLER VR ESCAPE ROOMS