För föreningar 

På Reality Park i Markaryd har föreningar möjlighet att hyra en yta på över 600kvm fördelat över två våningar. Det gör att lokalen passar de flesta föreningar och önskemål. Här finns i nuläget 3 tävlingsförberedda 9-fots biljardbord och två professionella dartområden liksom en shuffleboard för den som vill spela. Dessutom erbjuder vi en helt egen app där varje förening kan ha en unik samlingsplats för sina medlemmar och skapa en egen föreningsgrupp. I appen kan man enkelt hantera medlemsavgifter som kan betalas direkt i appen till respektive förening.

Klubb Reality Park som är vår egna moderförening har själv två egna underföreningar – Klubb V3 som främst tränar och tävlar i biljard och dart, samt Klubb eSport-Arena som tränar och tävlar i några av de mest populära esportspelen.

En app för dig som medlem

Läs mer om appen

Klubb V3

Läs mer om KlubbV3

Klubb eSport Arena

Läs mer om eSport Arena

En app för dig som medlem

Appen ”Reality Park” är inte bara till för medlemmar som är knutna till Klubb V3 eller Klubb eSport-Arena, utan även för utomstående föreningar som hyr av Reality Park. Genom att köpa in sig i appen får föreningarna tillgång till en rad funktioner som gör hanteringen av deras verksamhet enklare och mer effektiv. Föreningarna kan skapa sin egen föreningsgrupp med egen logga och allt direkt i appen där de kan kommunicera med sina medlemmar, hålla koll på medlemsavgifter mm.

En av de stora fördelarna med appen är att den tar hand om många manuella uppgifter åt föreningarna, vilket sparar både tid och pengar. Dessutom kan föreningarna erbjuda sina medlemmar en enklare, smidigare och framförallt modernare medlemsupplevelse genom att använda appen för att hantera medlemskap och betalningar. Priset för att köpa in sig i appen som förening är mycket förmånligt och kan hjälpa föreningarna att ta sin verksamhet till nästa nivå.

inzoomad konferenslokal

Klubb V3 – för tävlings & träningsinriktade spelare

Klubb V3 är en förening på Reality Park som riktar sig till både tävlings- och träningsinriktade spelare inom biljard, dart och kortspel. Förutom spännande evenemang som biljardturneringar och både öppna och stängda evenemang inom kortspelstävlingar, erbjuder föreningen även vanlig träning för erfarna biljardspelare. Vårt mål är att inte bara anordna egna biljardturneringar, utan även att arrangera klass 2 tävlingar inom biljard. På sikt förhoppningsvis även klass 1 tävlingar.

Som medlem i Klubb V3 har du tillgång till vår moderna och välutrustade lokal, där du kan spela mot andra likasinnade och utmana dig själv. Vi välkomnar både nybörjare och proffs och arbetar tillsammans för att utveckla våra spelkunskaper och bygga upp en stark gemenskap.

Klubb e-Sport-Arena – för dig som älskar e-Sport!

Klubb eSport-Arena på Reality Park är föreningen för dig som älskar e-sport och vill utveckla dina färdigheter inom några av de populäraste spelen på marknaden, som till exempel CS:GO, Fortnite, League of Legends och Dota 2. Vi erbjuder en toppmodern spelarena mitt i centrum med 8 kraftfulla VR-datorer som är tillgängliga för föreningens medlemmar, samtidigt som 8 spelare kan ta med egna datorer och utmana varandra i våra lokaler.

Som medlem i Klubb eSport-Arena har du tillgång till vår avancerade utrustning och möjlighet att delta i träningar och tävlingar i några av de vanligaste och konkurrensinriktade e-sportspelen i världen. Med våra moderna datorer och extremt snabba internetanslutning kan du vara säker på att ha den bästa upplevelsen möjligt, även om du inte har egna avancerade datorer. Vi är en gemenskap av entusiaster som arbetar tillsammans för att förbättra våra färdigheter och ha kul tillsammans. Bli medlem idag och upplev e-sport på en helt ny nivå.