Anordna ditt privata event hos oss

Med över 1000 kvm yta fördelade över två våningar inomhus och en stor innergård så kan ni som väljer Reality Park anordna alla tänkbara
privata fester. Med helt nyrenoverade lokaler med otroligt bra akustik i en rejält modern atmosfär så har Reality Park något som passar för alla åldrar mellan 9 och 90!

Barnkalas med VR är en stor hitt. En Dungens & Dragon spelhelg för ungdomarna.

Studentfester som dunkar på rejält på översta våningen. 30års festen som man vill ska gå överstyr!
Bröllopsfesten som man aldrig vill ska ta slut! Den ultimata Släktträffen där alla garanterat hittar en favorit i Reality Games.
Centralt belägen samling för minnesstund då tid för samvaro, samtal och minnen återges.

Allting oerhört prisvärt och tveka inte att boka själv, eller kontakta oss för en privat visning.

Boka ditt privata event

Bröllopsfest

5-12.000kr kr • 24h-48h • 90 matgäster

Barnkalas med VR

250-1000kr • 9-14 år • 3h • Privat fest

Studentfest

3000kr • 16+ • 18h • Privat fest • Max 150 pers

Privat fest

5000 kr • 18+ • 24h • 150 pers

Drömbröllop i Småland: En Unik Bröllopslokal hos Reality Park

Välkommen till Reality Park – En Mångsidig Bröllopslokal i Markaryd

På Reality Park i Markaryd, Småland, specialiserar vi oss på att skapa oförglömliga bröllopsupplevelser som varje par drömmer om. Med vårt hjärta i hjärtat av Småland och med enkel tillgång från Halland, Hässleholm, Mellbystrand, Båstad, Torekov, Örkelljunga, Älmhult och Osby, är vår anläggning den perfekta platsen för par som söker en unik och modern bröllopslokal. Vår imponerande 1200 kvm stora nöjespark inkluderar en 600 kvm stor privat innergård, och ger en perfekt blandning av inomhus- och utomhusytor för ditt bröllop.

Skräddarsydda Bröllopspaket för Alla Stilar och Storlekar

Oavsett om du drömmer om en intim ceremoni med dina närmaste eller en storslagen fest för upp till 150 gäster, har Reality Park lösningen. Våra rymliga och flexibla lokaler anpassas lätt för att matcha visionen för ditt bröllop. Från idylliska utomhusceremonier i vår underbara innergård till livliga mottagningar inomhus, komplett med toppklassigt ljudsystem och förtrollande LED-belysningar, erbjuder vi en miljö som både är stilfull och modern.

En Atmosfär som Andas Kärlek och Modernitet

Reality Park kombinerar estetik med funktionalitet för att skapa den perfekta miljön för ditt bröllop. Med en placering i natursköna Småland, och nära till Halland och andra vackra destinationer, är vår lokal inte bara lättillgänglig från olika delar av Sverige, men den erbjuder också en unik bakgrund för din stora dag. Låt oss göra ditt bröllop minnesvärt med vår moderna atmosfär och skräddarsydda service som uppfyller och överträffar dina förväntningar.

Från Dröm till Verklighet i Markaryds Hjärta

Välj Reality Park för ditt bröllop i Småland, och låt oss ta hand om varje detalj för att göra din dag så speciell som möjligt. Våra erfarna eventplanerare arbetar tillsammans med dig för att säkerställa att allt från mat till musik och dekorationer speglar din personliga stil och tema. Upptäck hur vi kan omvandla våra lokaler till din drömbröllopsplats, oavsett om du kommer från Markaryd, Hässleholm, Mellbystrand eller någon annan vacker del av vårt älskade Småland och omnejd.

Lokalen:

Godkänd för upp till 150 personer: Med sina 300 kvadratmeter ger våra lokaler generöst med utrymme för dina gäster att mingla och njuta av festen. 

Fullständigt möblerad: Varje bord och soffgrupp är omsorgsfullt arrangerade för att skapa en inbjudande atmosfär, sparar dig tid och ansträngning. 

Inbyggd belysning: Moderna vägg- och takbelysningar kan anpassas för att skapa den perfekta atmosfären, särskilt under dans eller andra festliga ögonblick.

Underhållning:

Reality Games: Biljard, air-hockey och shuffleboard erbjuder en interaktiv dimension till din fest och säkerställer att dina gäster har roligt och skapar minnen tillsammans.

Ljudsystem och Mikrofon: Vår lokal är utrustad med ett ljudsystem för att förstärka ditt evenemang. En mikrofon ingår för toastmastern eller värdens tal.

Trubadur höjer stämningen: Vi har kontakt med flera olika trubadurband
för att ytterligare höja er och era gästers smileband långt utåt småtimmarna.
I vårt större paket ingår faktiskt trubadur.

Matmöjligheter:

90st sittande matgäster: Är det vi rekommenderar för ett behagligt utnyttjande
av våra lokaler. Mat serveras då på våning två för att sedan ha hela våning 3 fritt för bröllopsvalsen med trubadur och egen bar på Reality Moonbeats samt härligt häng i soffor och utmanande spel på Reality Games, som bägge återfinns på våning 3.

Cateringalternativ: För de evenemang där maten är av yttersta vikt, samarbetar Reality Park med flera cateringalternativ. Vi anpassar oss efter ditt tema och ser till att dina kulinariska önskemål uppfylls.

Kökstillgång: Köksanläggningen passar perfekt för mindre läckerheter eller för att förbereda bål och servera enklare rätter.

Städning inkluderad: Efterfesten behöver du inte oroa dig för att städa upp. Vår dedikerade städservice tar hand om allt.

Kontakta oss idag för att boka en unik festlokal där varje detalj är skräddarsydd för att göra ditt evenemang minnesvärt och stressfritt. Vi ser fram emot att vara en del av ditt speciella ögonblick!

Ring oss på 0433-14 000
Eller skicka ett mail till info@realitypark.net

Är ni ett företag som vill anordna en fest utöver det vanliga?