E-sport Event (Lan-spel)

Välkommen till den ultimata spelupplevelsen! Vårt E-sport event, även känt som Lan-spel, är den perfekta platsen för dig och dina vänner att samlas, tävla och njuta av spännande datorspel tillsammans. Vi har skapat en optimal miljö för E-sportentusiaster med allt du behöver för en minnesvärd gaming-upplevelse.

E-SPORT på Reality Park erbjuder:

1. State-of-the-Art Datorer: Vi erbjuder åtta högpresterande datorer på plats för att hyra, utrustade med de senaste och mest kraftfulla komponenterna. Du behöver inte oroa dig för att sakna någon detalj i spelet när du spelar på våra maskiner.

2. BYOC (Bring Your Own Computer): Om du har en egen dator och vill spela med dina egna inställningar och periferiutrustning är du mer än välkommen att ta med den. Vår anläggning rymmer upp till ca 40 personer, vilket gör det till en perfekt plats för stora sällskap av gamers.

3. Nätverksinfrastruktur: Vi har investerat i en pålitlig och snabb nätverksinfrastruktur för att säkerställa minimala latenser och en sömlös online-spelupplevelse. Du kan vara säker på att din anslutning är stabil och att du har en rättvis chans att vinna varje match.

4. Gemenskap: Vår plats är inte bara en gaming-hubb, det är också en plats där du kan träffa andra likasinnade individer som delar din passion för E-sport. Skapa nya vänner, gå med i lag och njut av den gemenskap som E-sporten har att erbjuda.

5. Prisbelönta Spel: Vi har ett omfattande bibliotek med de senaste och mest populära speltitlarna. Oavsett om du är intresserad av FPS, MOBA, strategispel eller något annat, har vi det täckta.

Gå ihop med Vänner och boka lokalen Nu:

Skapa ert egna E-sport event och säkra din plats, tveka inte att kontakta oss eller använd vår bekväma online-bokningsplattform. Vi ser fram emot att välkomna dig och dina vänner till en minnesvärd och spännande gaming-upplevelse.

Gör dig redo att kasta dig in i en värld av E-sport, strategi och skicklighet på vårt E-sport event. Vi är här för att göra din gaming-dröm till verklighet.

Lyft festen till en ny nivå med Reality Games

Välkommen till ”Reality Games” på våning 3 av vår fantastiska upplevelsepark! Här uppe kan du njuta av spännande spel där du spelar mot riktiga motståndare och i grupper, för en autentisk spelupplevelse.

Utforska vår dartavdelning med två professionella darttavlor eller utmana dina vänner vid våra två biljardbord. Testa dina färdigheter i det populära Shuffleboard eller återupplev klassikern Airhockey. Oavsett om du är en erfaren spelare eller nybörjare, finns det något för alla att njuta av på ”Reality Games”. Kom och upplev spänningen och gemenskapen av att spela i verkliga livet, bara en trappa upp från vår VR-värld. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt spelområde för en underhållande och minnesvärd upplevelse!