Reality Parks framgångssaga i Press & media


Välkomna till vår Press & Media-sektion, där vi delar med oss av de spännande stunder och framstående ögonblick som Reality Park har varit en del av. Vi är stolta över att ha fått möjligheten att synas i olika mediekanaler, och vi strävar efter att skapa minnesvärda intryck på nya platser och arenor.

Året som gått – 2023

Reality Park berätta om VR i framtiden:
I September på Vetenskapshuset, var Reality Park med på Markaryds kommuns arbetsmarknads- och utbildningsmässa.

Här presenterade Daniel Lundqvist vad VR dels är för något med också dess framtida utvecklings
potential och hur de flesta kommer komma i kontakt med VR någon gång i framtiden.

Vi hade även satt upp en DEMO-station på ovanvåningen och kön upp till Jimmy Andersson på Reality Park var lång.
Där fick skolelever (på förmiddagen) samt allmänheten (på efm o kväll) själva prova på VR, många för första gången.


VETENSKAPSHUSET
Guldkvällen – En Banbrytande Bedrift:
Vi är hedrade över att vara pionjärer när näringslivet i Markaryd hade sin historiskt första Gala, ”Guldkvällen”, på vetenskapshuset. 
Det blev sannerligen också en Guldkväll när Reality Park blev de första någonsin att ta emot pris för vårt innovativa tänkande.
Detta erkännande stärker vår passion för att skapa unika och minnesvärda evenemangsupplevelser.

”Idéspruta” var kvällens nominering vilket kan stämma då bakom detta framgångsrika projekt står Multientreprenören Daniel Lundqvist.
Utöver inomhus äventyrsparken Reality Park driver han även redovisningsbyrån Kronan & Klaven samt äger fastigheten Shape of Future i Markaryd. Imponerande nog omfattar hans portfölj även 150 kontorshotell i Stockholm.
 
SMÅLÄNNINGEN
Reality Park på TV:
Hallarna – Halmstads största köpcentrum: Under flera månader har Reality Park varit en framträdande del av Hallarna, ett populärt köpcentrum där vi har delat glädje och spännande stunder med besökare och shoppers. Under samma tid syntes även Reality Park även på ICA-butikers TV-skärmar runt om i Halmstad, vilket ger en ytterligare touch av vårt engagemang för att nå olika publikgrupper. Detta har under året följts upp med ständiga närvaro på Tågstationen i Hässleholm, där vi har nått och engagerat en mångfaldig publik och skapat minnesvärda upplevelser.

Året som gått – 2022

Upptäck Markaryds Magi hos Reality Park!
 
c/o Markaryd har en passion för att stärka attraktiviteten för Markaryds kommun som bostadsort och besöksmål. Vi är stolta över att de nyligen besökte Reality Park och blev mäktigt imponerade av vår unika attraktion.
 
Som en organisation som fungerar som både bostadsförmedlare och turistbyrå är c/o Markaryd dedikerade till att lyfta fram allt som gör Markaryds kommun till en fantastisk plats att bo och besöka. Under deras besök på Reality Park blev de överväldigade av den enastående upplevelsen vi erbjuder och är nu ivriga att dela detta med både boende och besökare.
 
Vår innovativa inomhus äventyrspark har inte bara imponerat dem, utan har också blivit en ny pärla att inkludera i c/o Markaryds informationsarsenal. Genom att erbjuda en sådan attraktion är vi med och stärker Markaryds position som en spännande och levande destination.
 
Slut dig till c/o Markaryd och upptäck det fantastiska hos oss på Reality Park. Vi är inte bara en äventyrspark; vi är en kraftfull plattform för gemenskap och glädje, och nu kan du vara en del av det. Välkommen till en värld av möjligheter och minnesvärda ögonblick, precis här i hjärtat av Markaryds kommun!
 
Radio P4 Kronoberg Utforskar Reality Park Live med Peje Johansson!
En av Sveriges mest framstående radioprogramledare, Peje Johansson från Radio P4 Kronoberg, tog själv steget in i världen av äventyr när han besökte Reality Park. Hans närvaro blev något utöver det vanliga, med en live sändning direkt i radion från våra inspirerande lokaler.
 
Under besöket hade vi äran att välkomna Peje Johansson och Radio P4 Kronoberg, och ägaren Daniel Lundqvist blev personligen intervjuad. Att dela med sig av vår passion för äventyrsparker och virtual reality blev en unik möjlighet att nå ut till en bred publik genom en av Sveriges mest omtyckta radiokanaler.
 
Men det blev inte bara prat och intervjuer – flera barn som njöt av våra VR-upplevelser fick också chansen att dela sina intryck och upplevelser direkt med lyssnarna. Peje Johansson skapade en atmosfär av glädje och spänning, och det var tydligt att Reality Park hade fångat intresset och entusiasmen hos både programledaren och de yngre besökarna.
 
Att ha en så framstående person som Peje Johansson utforska Reality Park live i radio var en fantastisk upplevelse. Det blev ett minnesvärt tillfälle och en chans för vårt äventyr att skina i rampljuset på nationell nivå.
 
Kom och upptäck det som Peje Johansson själv fann så fängslande hos oss på Reality Park. Vår värld av äventyr och virtual reality väntar på att skapa oförglömliga ögonblick, och du är inbjuden att vara en del av det!

Året som gått – 2021

Smålänningen upptäckte tidigt Reality Park !

Redan innan vår öppning den 10 september 2021 hade Tidningen Smålänningen ögonen på oss! Med rubriker som ”Han startar nytt företag med äventyrspark och Virtual Reality” blev vårt kommande äventyr något de var angelägna om att utforska.
 
Tidningen Smålänningen besökte Reality Park mitt i renoveringsarbetet ett par månader innan öppning men fångades av den unika kombinationen av äventyrspark och virtual reality.
Deras entusiasm och stöd för vår vision har varit en drivkraft för oss.
 
Vi är glada att Tidningen Smålänningen fick en förhandsvisning av det som nu har blivit Reality Park.
Deras uppmärksamhet och tidiga artikel har varit värdefullt för att får ut vårt budskap som forma vår historia och dela vår passion med läsare och samhället.