Upplev biljardens magi i vår exklusiva avdelning på Reality Park

I vår upplevelsepark Reality Park kan du på våning 3 i ”Reality Games” avdelningen uppleva vår storslagna biljardavdelning. Här hittar du två professionella 9-fots biljardbord, som båda erbjuder enastående spelupplevelser. Våra bord är utrustade med helt nylagda blå turneringsdukar, som ger dig en jämn och perfekt spelkänsla.

Pris Ord tider: 125:-/h

Pris Medlems tider: 65:-/h
Pris After Work (Ons-fre 17-19); tider: 80:-

Vårt ena bord är döpt till ”Brons”-bordet och är ett Golden Crown bord. Vårt andra bord heter ”Silver”-bordet. Båda borden är av samma högkvalitativa standard och erbjuder en lika fantastisk spelupplevelse. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren spelare kommer du att trivas vid båda borden.

Som medlem i vår förening, Klubb V3, får du också tillgång till en unik träningsmöjlighet. Torgny Nilsson, en tidigare högt rankad spelare (topp 20) i Sverige, kommer att vara din personliga tränare. Torgny brinner för att dela med sig av sin omfattande kunskap och tekniska expertis inom biljard. Han kommer att guida dig och hjälpa dig att förbättra dina färdigheter och utveckla din spelstil. Klubb V3 även tillgång till biljardlokalen under särskilda träningssessioner. Det ger dig möjlighet att träna och spela tillsammans med andra entusiaster, utveckla din teknik och utmana dig själv.

På våra ordinarie öppettider (onsdag, fredag och lördag från kl. 13:00 till 20:00), kan vem som helst boka enkelt via vår hemsida eller bara dyka in spelar ett par omgångar. Perfekt After work aktivitet.

Våra biljardbord är också tillgängliga för bokning av privata spelstunder eller för att skapa en unik upplevelse i samband med ett evenemang. Oavsett om det är en födelsedagsfest, företagsaktivitet eller en svensexa, kan vi skapa en minnesvärd och underhållande upplevelse för dig och dina gäster.

Kom och upplev vår fantastiska biljardavdelning på våning 3 i Reality Games. Njut av spelet, utmana dina vänner och låt Torgny Nilsson vägleda dig till nya höjder inom biljardens värld. Vi ser fram emot att erbjuda dig en oförglömlig och spännande biljardupplevelse!

 

Är ni en förening som söker lokal?