Njut av spännande evenemang på Reality Park

På Reality Park V3 finner ni vår efterlängtade Reality Games-avdelning. Här kan ni testa era färdigheter i spännande matcher av dart och biljard. Våra två professionella 9-fots biljardbord, Brons och Silver, står redo att utmana er. Med helt nylagda blå turneringsdukar och optimal spelhöjd är dessa bord perfekta för en kvalitativ biljardupplevelse. Ta chansen att testa och tävla mot era vänner.

Inte långt därifrån hittar ni våra två toppmoderna Blade 6-darttavlor. Justera pilarna, sikta noga och träffa bullseye! Med rätt tävlingshöjd och en skön bounce-känsla är dessa tavlor perfekta för både avslappnat dartspel och mer intensiva tävlingar. Utmana dina vänner till en spännande match.

Men det är inte allt! Under dessa dagar kan ni även njuta av vårt 18-fots Brunswick Shuffleboard, ett spel som garanterar skratt och spänning för alla. Utmana dina vänner eller familjemedlemmar och se vem som kan skjuta flest poäng längs den perfekt balanserade banan. För de som föredrar snabbt tempo rekommenderar vi att prova på vårt Airhockey-spel och testa era reflexer och målsinne.

 

Vi vill att ni ska känna er som hemma och erbjuda en upplevelse som går utöver det vanliga. Därför är både Shuffleboard och Airhockey helt fritt att testa för alla besökare under våra nyöppningsdagar. Ta del av spänningen och gemenskapen som dessa spel erbjuder. Ta en avkopplande stund i våra mysiga chill-out-områden. Vi har skapat en plats där du kan vara dig själv och njuta av sällskapet med vänner och familj.

Så kom och besök oss från kl. 13.00 på Reality Park under vår nyöppning! Utforska våra helt nyrenoverade lokaler och upplev adrenalinkicken i våra Reality Games. Testa era färdigheter i dart och biljard på våra professionella spelbord och njut av spännande matcher. Utmana era vänner i Shuffleboard och Airhockey och skapa minnen som varar. Vi ser fram emot att välkomna er till en värld av verkliga spel och oförglömliga upplevelser!

Är du en nattuggla? Kom då och besök vår nattklubb, Reality MoonBeats, som är en av våra största stjärnor. Här kan du förlora dig själv i den pulserande atmosfären, dansa till fängslande beats och njuta av en ljudupplevelse i världsklass. Vår danslokal har genomgått en imponerande renovering och har nu en akustik som tar ljudet till nya höjder. Du kommer att bli överväldigad av den vibrerande energin och de hypnotiserande LED-väggarna som tar dig med på en oförglömlig resa.

Ta tillfället i akt och besök oss så hoppas vi att ni kommer välja ert nästa event, oavsett om det är en Studentfest, företagsevent, födelsedagsfest eller ett barnkalas på just Reality Park.

 

Kommande planer för Reality Park

På Reality Park hittar du allt du behöver för en oförglömlig kväll. Vårt främsta ambition är att hyra ut V3 (våning 3) till era egna evenemang. Vårt utbud av spännande aktiviteter passar alla, från vänner och familjer till företag och föreningar och givetvis till ungdomar och studenter.

Vi på Reality Park strävar också efter att i framtiden arrangera egna ”Reality MoonBeats-kvällar” för allmänheten. Vi har även planer på att ordna after work-kvällar, karaoke-kvällar, nattklubbs-kvällar och vinprovning. 

Vi har på kort tid öppnat upp en mängd spännande områden och verksamheter, och vi jobbar hårt för att allt ska komma på plats. Sedan lanseringen av våra VR-upplevelser i september 2021, har vi kontinuerligt utvecklat och utökat vår anläggning. Från att ha öppnat vår konferenslokal redan i december 2021, till att genomfört en omfattande renovering av våning tre under 2023, där vi utökat till dubbel yta och erbjuder både biljard- och dartområdet som dessutom inkluderat ett VIP-rum.

Vi har ännu flera spännande projekt på gång. Vår eSport-arena som planeras att öppna fullt ut till våren 2024 som också kommer bli en förening då eSport numera blivit invald i Riksidrottsförbundet ser vi som en stor potential och dragkraft för våra spelsugna ungdomar i kommunen. Detta kommer tätt följas av vår egna förening Klubb V3 som innefattar sporterna Biljard och Dart, där just Dart är en sport på stor frammarsch. Vår målsättning är att även kunna arrangera våra egna MoonBeats kvällar med serverings-rättigheter, under 2024.

Väl mött allihop! / Daniel Lundqvist, Ägare Reality Park

Är ni ett företag som vill anordna en fest utöver det vanliga?